Forum Discussion

Materazzi006's avatar
4 years ago

dragon Age inkwizycja-nie można wczytać stanu gry

witam mam pewien problem  z dragon Age inkwizycja a dokładnie z zapisem świata ,po pobraniu gry na platformę beta i zainstalowaniu wszystkich dodatków  i próbie odpalenia zapisu wyskakuje komunikat ,,nie można wczytać stanu gry, gdyż brakuje wymaganej zawartości do pobrania . proszę ponownie pobrać zawartości ". próby ponownej instalacji zawiodły tak jaki i instalowanie samej podstawki i potem dodatków na zrzucie ekranu przesyłam komunikat wyskakujący pod czas próby wczytania świata . nie wiem co robić może ktoś ma pomysł 

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @mzwierz1 

Czy grę próbujesz uruchomić z poziomu EA app? Sprawdź proszę czy podobny problem będzie pojawiał się na Origin. 

• @EA_Kuba Hej, aplikacji Origin nie używam, nie była wymagana do odpalenia gry. Rozwiązanie natomiast znalazłem gdzie indziej, ze strony nexusmod pobierasz plik ProfileOptions i podmieniasz w folderze z saveami. Jest to jakis bug, którego twórcy gry nie naprawili, a zrobił to moder🙂. Ale dzięki majster za odpowiedz !
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem majster @mzwierz1 🙂 

• Jejku, wielkie dzięki za pomoc, miałam właśnie ten sam problem i gdyby nie ty, pewnie dalej bym nie grała. Sprawdzone, twój sposób działa 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @mariposa879 

Dzięki za potwierdzenie, cieszę się, że udało Ci się wrócić do gry 🙂 

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.300 PostsLatest Activity: 5 months ago