Forum Discussion

Szlaku81's avatar
6 years ago
Solved

Dragon Age Inqu... Gra sie nie uruchamia, kiedyś działała.

Nie wiem co jest grane, grałem kiedyś nie skończyłem. Po długim czasie chciałem odpalić grę a tu lipa. czarne okienko i wraca do biblioteki, można tak w kolko...nic się nie dzieje. Oczywiście odinstalowywałem i ściągałem grę parę razy, naprawiałem, odpalałem jako administrator... wyłączałem Avasta. Nic nie pomogło, co robić?!

6 Replies

• @EA_Kuba mam ten sam problem, tyle ze u mnie pojawia się czarne okienko na chwile. Mam aktualne drivery do karty, wyłączam avasta nie mam programu w tle , który mógłby blokować grę - wiec co możne być nie tak?
  • @EA_Kuba Ja mam to samo, a najlepsze w tym wszystkim jest to, ze parę lat temu gra działała bez problemu na tych samych parametrach! Nagle przestała. Zamykałem wszystko w tle, wyłączałem Avasta, odpalałem jako administrator, parę razy odinstalowywałem i instalowałem, naprawiałem i nic! Nie odpala...
  • @Sigarr79 W moim przypadku nic nie pomaga, najlepsze ze przegrałem jakieś 110h potem ze 2-3 lata nie grałem odpalam i lipa...
  • @EA_Kuba u mnie to samo, grę dodałem do biblioteki w 2014 przegrałem ze 110h potem nie grałem parę lat. Teraz się nie uruchamia wyskakuje male czarne okno i nic. Wyłączałem Avasta, zatrzymywałem wszystkie programy w tle, odpalałem jako administrator odistalowywalem i instalowałem parę razy, naprawiałem i nic, wciąż to samo. Parametry komputera nie zmieniły się od czasu kiedy gra działała... wiec co mogę zrobić jeszcze? Teraz co prawda zmieniłem kartę graficzna i przesiadłem się na win10 Co nie zmienia faktu, ze gra się nie uruchamia tak samo jak wcześniej na tym samym sprzęcie , na którym działała.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

@Szlaku81 Wydzieliłem Twoje komentarze w pozostałych postach i połączyłem je z Twoim wątkiem z racji tego, że odpowiadałeś w dość starych tematach 🙂

Cieszę się, że udało Ci się rozwiązać problem 🙌

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 17 days ago