Dragon Age Keep "ups, wsytąpił błąd,..."
witam,
Ostatnio zakupiłem trzy dodatki do DA:I, po ok. 2,5 - 3 lat od kiedy ostatnio grałem. Po włączeniu gry i wejściu na www.dragonagekeep.com przywitał mnie komunikat "ups, wstąpił błąd, odśwież stronę i spróbuj ponownie". Tak się dzieje za każdym razem jak wchodzę czy to przez przeglądarkę Edge czy Opera. Po zamknięciu tego komunikatu niby mogę wejść zobaczyć profile ale zadziały się tam dziwne rzeczy, m.in. brak jest zapisów z gry podstawowej, którą ukończyłem. Profil na arrasie, na którym ukończyłem grę jest praktycznie pusty, tak jak bym w ogóle nie grał w DA:I, na dodatek moja postać zmieniła płeć (z mężczyzny wojownika na kobietę maga (chyba)).
Wcześniej nawet jak grałem w podstawową wersję gry to po formacie systemu nie było problemów że nie mam zapisów gry na dysku - kontynuowałem grę od ostatniego zapisu z synchronizacji. Teraz jest to nie możliwe, ze względu na to, że nie mam fizycznie swoich save'ów - a na serwerze/chmurze coś się "pomieszało" - proszę o interwencję w zakresie:
- przyczyny notorycznego pojawiania się błędu "ups, ..." i jak się go pozbyć;
- przyczyny miszmaszu moich profili, oraz jak je naprawić;
- przyczyny skasowania moich zapisów gry na serwerze/chmurze - i jak je odzyskać.
Poniżej zrzut ekranu z błędu:
Pozdrawiam
Kamilluis