Forum Discussion
Witaj @Karixtis
Doskonale rozumiem rozczarowanie całą sytuacją - szczególnie, że Dragon Age to zdecydowanie jedna z moich ulubionych serii gier i pewnie zawsze z chęcią będę wracać do Origins. Widzę też, że dołożyłeś już wszelkich starań, aby uzyskać odpowiedź na pytanie dlaczego DAO nie jest dostępne w usłudze Xbox Live Gold na terenie Polski, dlatego przykro mi, że prawdopodobnie również nie jestem w stanie udzielić Ci satysfakcjonującej odpowiedzi ☹️
Tak jak już wyczytałeś w jednym z artykułów, ma to związek z licencją. Niestety nie jestem osobą upoważnioną do omawiania wszelkich umów oraz licencji zawieranych między EA a firmą Microsoft - zwyczajnie nie posiadam takich informacji i zapewne nie jest to coś, co może być omawianie na publicznym forum.
Obawiam się również, że sytuacja nie ulegnie zmianie, skoro nowe gry w ofercie Games with Gold zostały wprowadzone kilka dni temu.
Dlatego jeszcze raz przykro mi, że nie jestem w stanie pomóc Ci w uzyskaniu dostępu do DA Origins ☹️ Podobnie jak Ty, mogę jedynie mieć nadzieję, że podobne sytuacje nie będą mieć miejsca w przyszłości.
Pozdrawiam!
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 4 months ago