xblackmarvelplx11 months agoDragon age poczatek brak polaczenia z serweremWitam mam problem z poloczeniem do serwera gry przy probie logowania wpisaniu loginu i hasla nie mam dostepnej opcji zalogujBez tytułu.png2.1 MB
Featured PlacesDragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 6 years ago305 Posts
Dragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 6 years ago305 Posts
Recent DiscussionsDragon Age Origins:gra crashuje po stworzeniu postaci jako człowiek Witam, potrzebuję pomocy, w momencie rozpoczęcia gry jako człowiek szlachcic po ekranie edytora postaci w momencie rozpoczęcia kampania grac się crashuje na ekranie ładowania. Próbowałem np rozpoczą..."Dragon Age 2" pakiet VC++ Runetime Redistributable Witam. Problem z instalacją Dragon Age 2 z EA, podłączone przez Xbox Game Pass. Podczas instalacji wywala błąd " Błąd: pakiet VC++ Runetime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowany, Instal...Dragon Age 2 DLC Jak mogę odblokować dodatki i DLC do DA 2 ? Niby wszystkie posiadam ale gdy uruchamiam grę to przy każdym mam informację brak dostępu, wersja 1.0 Problem z uruchomieniem gry DA Straż zasłony Zainstalowałem Dragon Age: Straż Zasłony. Niestety gra nie uruchamia się. Kręci ale po upływie godziny dalej to samo. Dragon Age: Origins problem z dubbingiem Cześć, Posiadam grę Dragon Age: Origins Edycja Ultimate i mam następujące pytanie - wie może ktoś jak rozwiązać problem z brakiem polskiego dubbingu w DLC "Kamienny więzień", "Powrót do Ostagaru" i ...