Forum Discussion

Aljonam_CFC's avatar
3 months ago

Dragon Age: The Veilguard bug nieśmiertelni przeciwnicy

Hej na początku chciałbym ostrzec przed potencjalnymi spoilerami, gdyby ktoś nie ukończył jeszcze gry.

Natrafiłem na problem podczas wykonywania zadania "Czas Zabijania" w Treviso. Kiedy jestem na dziedzińcu w garnizonie pojawia się fala NIEŚMIERTELNYCH wrogów. Nic na nich nie działa, nie schodzi im żyćko totalnie nic. Próbowałem wyrzucać przeciwników do wody, ale oni wtedy w niej stali i nic się nie działo. Co śmieszniejsze, kiedy pojawia się "2 fala" wrogów czyli (uwaga spoiler) pojawia się przemieniony Jakub z 2 minionami to ich mogę się pozbyć i oni normalnie trafienia przyjmują. Natomiast reszta wciąż jest nie do zabicia. Cofałem na save przed rozpoczęciem zadania, ale to również nie pomogło. Czy ktoś ma pomysł jak to naprawić? Jestem totalnie rozczarowany bo do tego momentu (70 godzin rozgrywki) nie natrafiłem na żadnego nawet najmniejszego buga, a teraz nie mogę ukończyć misji, która jak mniemam jest ważna dla Lucanisa...

Bardzo proszę o pomoc!

No RepliesBe the first to reply

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 9 days ago