Forum Discussion

HelelBenSzachar's avatar
6 years ago

Dragon Age

Witam, ostatnio postanowiłem zagrać w Dragon Age II, jednak przez pewien bardzo uprzykrzający grę problem nie jestem w stanie się przy niej dobrze bawić. Mianowicie chodzi o problem z migajacymi obiektami/teksturami, oraz rozmyciem obrazu które pojawia się w losowych momentach i czasami potrafi sprawiać wrażenie jakby gra łapała ostrość i nagle ją traciła. Problem występuje jedynie na ustawieniach z DX11, kiedy przełączam się na DX9 wszystko jest w porządku. Czy istnieje może jakieś rozwiązanie tego problemu? Nie będę ukrywał że zależy mi na grze przy najlepszych możliwych detalach, bo jednak różnica jest kolosalna między tym co oferują opcje graficzne przy DX9 a DX11. Poniżej zostawiam też swoją specyfikację sprzętową, która może jakoś pomoże. 

GTX 980ti
Intel Core I7 4770K
8GB RAM 
Windows 10 

Dodam jeszcze, że wszelkie sterowniki są aktualne. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu i pozdrawiam. 

No RepliesBe the first to reply

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 16 days ago