Forum Discussion

Vocallino's avatar
9 months ago
Solved

Gra Dragon Age inkwizycja game of the year edition nie chce się uruchomić.

Podczas próby uruchomienia gry Dragon Age Inkwizycja (game of the year edition) nic się nie dzieje, pokazuje że gra jest uruchomiona ale nadal nic. Przeinstalowywanie klienta ea ani epica nie pomaga...

•  

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Dzięki za wasze wpisy.

Jeśli od 22 maja  w Bibliotece EA app, gra jest widoczna z komunikatem "Dostęp do gry wyłączony lub usunięty" zajrzyjcie do informacji podanych w naszym poście TUTAJ.

Jeśli natomiast uruchamianie gry jest wstrzymane, wykonajcie kroki, które wpisałam w SPOILER:

Spoiler

- uruchom program EAUpdater oraz App Recovery: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\
    sprawdź aktualizacje systemu i pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej 
    - aby wyeliminować wpływ innych programów i aplikacji na działanie gry, uruchom PC w trybie czystego rozruchu

Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal nie uruchamia się: 

• AKTUALIZACJA:

Zdajemy sobie sprawę z tymczasowego problemu, który wystąpił 22 maja i który ma obecnie niezamierzony wpływ na niektórych użytkowników, powodując wyświetlanie komunikatu Gry zostały usunięte z Twojej biblioteki.

Nasze zespoły są świadome tego problemu i pracują nad jego jak najszybszym rozwiązaniem. Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

7 Replies

• Po dużej ilości prób naprawy zaczął pojawiać mi się takowy komunikat i nie widzę tej gry w swojej biblotece

• Satons's avatar
    Satons
    9 months ago

No u mnie problem taki że uruchamiam grę przez epic games to wyskakuję komunikat "Nie masz do tego dostępu, Ta gra mogła zostać pobrana na Twoje urzadzenie przez innego użytkownika... " a jak wchodze na EA to nie ma wgl gry w bibliotece i jesyt komunikat "Ta zawartość została usunięta z niewymienionego powodu..."

• Teraz gra niby się ładuję ale nie chcę się wczytać.

• Mam dokładnie taki sam problem. Dodatkowo z konta EA zniknęło Star Wars Squadron. Wspólnym mianownikiem tej hecy jest to, że gry zostały przypisane do konta z Epic.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

TO NIE JEST ROZWIĄZANIE. INFORMACJA PODANA DLA LEPSZEJ WIDOCZNOŚCI. 

Dzięki za wasze wpisy.

Jeśli od 22 maja  w Bibliotece EA app, gra jest widoczna z komunikatem "Dostęp do gry wyłączony lub usunięty" zajrzyjcie do informacji podanych w naszym poście TUTAJ.

Jeśli natomiast uruchamianie gry jest wstrzymane, wykonajcie kroki, które wpisałam w SPOILER:

Spoiler

- uruchom program EAUpdater oraz App Recovery: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\
    sprawdź aktualizacje systemu i pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej 
    - aby wyeliminować wpływ innych programów i aplikacji na działanie gry, uruchom PC w trybie czystego rozruchu

Jeśli po wykonaniu powyższych kroków gra nadal nie uruchamia się: 

• AKTUALIZACJA:

Zdajemy sobie sprawę z tymczasowego problemu, który wystąpił 22 maja i który ma obecnie niezamierzony wpływ na niektórych użytkowników, powodując wyświetlanie komunikatu Gry zostały usunięte z Twojej biblioteki.

Nasze zespoły są świadome tego problemu i pracują nad jego jak najszybszym rozwiązaniem. Jeśli pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać. 

• Po wykonaniu kroków które podałeś nadal występuje ten sam błąd.

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago