Forum Discussion

yog6lgv8u's avatar
yog6lgv8u
New Novice
2 months ago

KTO ILE CZASU STRACIŁ PRZY TEJ GRZE CHMMM COŻ

JA NIESTETY STRACIŁAM 142 godz. gry UFFFFFF INSTALUJE ODNOWA JA ZOBACZYMY CO SIE ZMIENI  ALE NADZIEJA MATKĄ NAIWNYCH EHEHEH OKEJ  NIE WIEM JAK WY JA JESZCE RAZ SPRUBUJE ZOBACZYMY OBY NOWY MASS EFFECT NIE BYŁ TEZ TAKIBO SIE ZAŁAME OBYM DOZYŁA JEGO WYJSCIA I FINALIZACJI  POZDRAWIAM WSZYTKICH 

4 Replies

• BŁEDÓW TO TA GRA MA SPORO OJ JJJ SPORO ZAWIESZA SIE  SYTEM IDIOCIEJE A SPRZET POMIMO ZE POWINIEN GRAC NA MAXA TO NA MAXA SIE ZACINA NA NISKIM SIE ZACINA KOSZMAR  A ILE RAD JEST ZEBY  SOBIE POMUC  WIEKSZOSC NIC NIE WARTA  WIEC UWAZAJCIE  NA TE RADY CZY POMOCE  DORADCZE 

• A wiec spróbuje dziś znów  zagrać  zobaczymy czy da się po po nowym wgraniu  gry cos zrobi czy znów musze powtórzyć te same kroki 

• a wiec  nic  się nie zmieniło dalej nie mogę przejść przez bramę w akcie krew arathanu uratuj dalijczyków

• ktoś z was tez tak ma może  ktoś to rozwiązał jak to zrobić co pomóżcie proszę 

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.301 PostsLatest Activity: 6 days ago