Arek600Newcomer5 days agoNieprawidłowa licencja Witam Kupiłem grę Dragon age origin ultimate edition i mam ją w bibliotece ale po instalacji wyskakuje mi błąd licencji. Kod przyczyny Missing DLL Error: 0x7E
EA_KubaCommunity Manager3 days agoHej Arek600 Dzięki za Twoje zgłoszenie. Sprawdź proszę czy problem uda się rozwiązać poprzez aktualizację Visual Studio 2013 oraz Visual Studio 2012 Linki do pobrania obu aktualizacji znajdziesz tutaj.
Featured PlacesDragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 2 days ago307 Posts
Dragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 2 days ago307 Posts
Recent DiscussionsNieprawidłowa licencja Witam Kupiłem grę Dragon age origin ultimate edition i mam ją w bibliotece ale po instalacji wyskakuje mi błąd licencji. Kod przyczyny Missing DLL Error: 0x7E Dragon age początek błąd gry Hej mam problem zacząłem grać jako krasnolud szlachcic i gdy trafiam do ostagaru po rozmowie z duncanem i przejścia kilka kroków do przodu gra się samoistnie wyłącza i pojawia się taki błąd nic nie d...Dragon Age Origins:gra crashuje po stworzeniu postaci jako człowiek Witam, potrzebuję pomocy, w momencie rozpoczęcia gry jako człowiek szlachcic po ekranie edytora postaci w momencie rozpoczęcia kampania grac się crashuje na ekranie ładowania. Próbowałem np rozpoczą..."Dragon Age 2" pakiet VC++ Runetime Redistributable Witam. Problem z instalacją Dragon Age 2 z EA, podłączone przez Xbox Game Pass. Podczas instalacji wywala błąd " Błąd: pakiet VC++ Runetime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowany, Instal...Dragon Age 2 DLC Jak mogę odblokować dodatki i DLC do DA 2 ? Niby wszystkie posiadam ale gdy uruchamiam grę to przy każdym mam informację brak dostępu, wersja 1.0