Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
7 years ago
Solved

Problem z kontynuacją gry

witam,

jakiś czas temu grałam w dai i przeszłam naprawdę kawal gry, wczoraj zmieniłam laptopa, ale save'y zostały tutaj przeniesione, teraz, po zainstalowaniu gry ponownie, gdy ja odpalam i probuje albo kontynuować gre, albo wczytać pojawia mi się komunikat "Ten zapis powstal w nowszej wersji gry. Prosimy pobrać najnowsza aktualizacje i sprobowac ponownie." Wielokrotnie już probowalam naprawić gre i ja zaktualizować ale nie ma dostępnych nowych wersji. Dodam, ze korzystałam z modow ale sa one także wgrane. bardzo mi zależy na kontynowaniu gry, ponieważ spedzilam przy niej sporo czasu i nie chciałabym musiec zaczynać jej od nowa.

• Witaj @Sztozak

Jak sama zapewne wiesz, mody choć nie są zakazane, nie są tworzone/ testowana przez studio. Używając ich często dochodzi do uszkodzenia zapisów gry. Potencjalne rozwiązanie znajduje się na naszym angielskim forum - Link

FIX:

• Przejdź do folderu instalacji: Program Files > Origin Games > Dragon Age Inquisition > Update > Patch i znajdź plik o nazwie package.mft 
    • Otwórz plik w edytorze tekstów
    • W trzecim wierszu znajdziesz Version 7
    • Zmień Version 7 na wyższą liczbę (np. 9, 10 lub 11)
    • Zapisz plik i uruchom ponownie grę

Pozdrawiam.

Answers HQ w Pigułce - Poradnik dla Początkującego

1 Reply

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witaj @Sztozak

Jak sama zapewne wiesz, mody choć nie są zakazane, nie są tworzone/ testowana przez studio. Używając ich często dochodzi do uszkodzenia zapisów gry. Potencjalne rozwiązanie znajduje się na naszym angielskim forum - Link

FIX:

• Przejdź do folderu instalacji: Program Files > Origin Games > Dragon Age Inquisition > Update > Patch i znajdź plik o nazwie package.mft 
    • Otwórz plik w edytorze tekstów
    • W trzecim wierszu znajdziesz Version 7
    • Zmień Version 7 na wyższą liczbę (np. 9, 10 lub 11)
    • Zapisz plik i uruchom ponownie grę

Pozdrawiam.

Answers HQ w Pigułce - Poradnik dla Początkującego

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.299 PostsLatest Activity: 15 hours ago