Chubertof3 years agoSolvedProblem z plikami Witam Mam problem taki ze kupiłem grę dostałem pliki od kolegi ponieważ mam problemy z internetem a chciałbym pograć czy jest jakieś rozwiązanie tego EA_Kalina3 years agoHej @Chubertof Obawiam się, że EA app nie posiada takiej funkcjonalności. Pozdrawiam, _Kalina
EA_Kalina3 years agoHej @Chubertof Obawiam się, że EA app nie posiada takiej funkcjonalności. Pozdrawiam, _Kalina
EA_Kalina3 years agoHej @Chubertof Obawiam się, że EA app nie posiada takiej funkcjonalności. Pozdrawiam, _Kalina
EA_KalinaCommunity Manager3 years agoHej @Chubertof Obawiam się, że EA app nie posiada takiej funkcjonalności. Pozdrawiam, _Kalina
About Dragon Age Dyskusja o seriiOdwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 15 days ago
Recent DiscussionsProblem z uruchomieniem gry DA Straż zasłonyDragon Age: Origins problem z dubbingiemDragon Age: Początek - problem z instalacją (VC++ Runtime Redistributable)SolvedproblemVeilguard się crashuje w Minrathous i Treviso