Forum Discussion

Falhor's avatar
7 years ago
Solved

Problem z powiązaniem konta psn

Witam, mam pewien problem, gdyż moje konto PSN ma taki sam adres e mail jak konto EA, lecz po włączeniu dragon age inquisition na ps4 i zaczęciu nowej gry, mam dostęp jedynie do domyślnego świata, choć mam stworzony i zapisany stan świata w dragon age keep. Sprawdzałem konto w dragon age keep, lecz jest ono powiązane jedynie z PC, a przy Playstation pisze, że nie znaleziono tożsamości - w czym może tkwić problem?

• @Falhor  napisał😇:

(...) Sprawdzałem konto w dragon age keep, lecz jest ono powiązane jedynie z PC, a przy Playstation pisze, że nie znaleziono tożsamości (...)

Hej @Falhor 

Twój opis problemu wskazuje na to, że zalogowałeś się na konsoli niewłaściwym kontem EA. Sugerowałbym, abyś skontaktował się z nami poprzez help.ea.com, a pomożemy Ci je zlokalizować 🙂

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

@Falhor  napisał😇:

(...) Sprawdzałem konto w dragon age keep, lecz jest ono powiązane jedynie z PC, a przy Playstation pisze, że nie znaleziono tożsamości (...)

Hej @Falhor 

Twój opis problemu wskazuje na to, że zalogowałeś się na konsoli niewłaściwym kontem EA. Sugerowałbym, abyś skontaktował się z nami poprzez help.ea.com, a pomożemy Ci je zlokalizować 🙂

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 18 days ago