Forum Discussion

EA_Ataashi's avatar
EA_Ataashi
Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
9 years ago

Re: Po zainstalowaniu Intruza gra zawiesza się na ekranie ładowania

Cześć @bershana

Po pierwsze, wybacz za opóźnienia w odpowiedzi, ale już przechodzimy do sedna Twojego problemu.

W większości takich przypadków wina leży po stronie programu antywirusowego - szczególnie jeśli używasz darmowego oprogramowania typu Avast. Czy mogłabym prosić o wyłączenie/odinstalowanie Twojego antywirusa i próbę uruchomienia gry?

Warto również użyć programu CCleaner, aby pozbyć się zbędnych plików z komputera.

Koniecznie daj znać czy to pomogło! Trzymam kciuki! 🤞

4 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    9 years ago

Pragnę podbić temat bo mnie ten problem również dotyczy. Od dwóch dni walczę na różne sposoby włączając reinstalację całej gry, uaktualnienie sterowników, CCleanera i brak antywirusa. Nic nie działa. Co ciekawe problem pojawił się podczas drugiego przechodzenia gry. Za pierwszym razem nic się nie działo. A jako, że bardzo mi zależy na dokończeniu byłabym wdzięczna za wszelką pomoc.

• EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witajcie,

Jako obejście problemu z dodatkiem Trespasser, możecie spróbować poniższych obejść z EN forum (pozostawiam oryginalną wersję rozwiązań):

1) FIX:

• Unlock the mission on the war table, but don't 'venture forth' just yet.
    • Leave the war room.
    • Return to the war table and fast travel to the DLC location

2) FIX - Jeżeli używacie modów (niezbędne będzie usunięcie zawartości zmodyfikowanej):

• Ran the mod manager to remove the mods.
    • Deleted the merged mods folder from the game directory.
    • Repair the game from Origin
    • Follow the steps: (unlock the location, leave the war table, return to the war table, fast travel).

W TYM wątku, uruchomienie gry jako administrator okazało się pomocne.

Powodzenia.

• IKMC165's avatar
    IKMC165
    5 years ago
    @EA_Coral mam ten sam problem teraz zrobilem wszystko co było napisane a gra się zacina lub wywala mnie do menu glownego

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.301 PostsLatest Activity: 3 months ago