Forum Discussion

AquaLexi's avatar
9 years ago
Solved

Standardowa Edycja i Gra roku

Cześć. Już dość dawno temu zakupiłam Standardową Edycję Dragon Age: Inkwizycja. Grę kupiłam w wersji pudełkowej i zarejestrowałam na Origin. Wątek fabularny już prawie skończyłam, więc chciałabym zagrać w DLC. Jednak najtaniej wychodzi zakupienie ich w formie Gry Roku. Zawiera ona podstawową wersję gry, którą już posiadam. I tutaj mam pytanie: Czy jeśli kupie edycję Gra Roku to czy postęp z gry podstawowej (tej, którą jako pierwszą) przeniesie się do tej drugie?

• Hej.

Po zakupie i dodaniu do konta Edycji gry roku nie utracisz swoich postępów z podstawowej wersji gry.

Dodatkowo jeśli chcesz być zupełnie pewny i chcesz ubezpieczyć się przed jakimkolwiek problemem, sugeruję skopiować pliki zapisów gry i przenieść je w bezpiecznie miejsce.

2 Replies

• Hej.

Po zakupie i dodaniu do konta Edycji gry roku nie utracisz swoich postępów z podstawowej wersji gry.

Dodatkowo jeśli chcesz być zupełnie pewny i chcesz ubezpieczyć się przed jakimkolwiek problemem, sugeruję skopiować pliki zapisów gry i przenieść je w bezpiecznie miejsce.

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    9 years ago

Dobre oko, jeśli chodzi o promocje @AquaLexi 😉 Rzeczywiście o wiele bardziej opłacalny jest zakup Edycji Gry Roku niż zakup pojedynczych DLC.

I dokładnie tak jak opisał to @Revan2000s - będziesz mogła użyć save'ów z podstawowej wersji gry w edycji GOTY, dlatego pozwolę oznaczyć sobie jego odpowiedź jako zaakceptowane rozwiązanie 🙂

Pozdrawiam i życzę udanej zabawy z dodatkami 🐲

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.302 PostsLatest Activity: 5 days ago