Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Utracony zapis z chmury - Dragon Age: Inkwizycja

Dzień dobry! Już od jakiegoś czasu szykowałem się do powrotu do Dragon Age: Inkwizycja na jednym z moich starszych zapisów. Ukończyłem kampanię, ale chciałem teraz dokończyć DLC. Problem polega na tym, że moje zapisy z chmury po prostu zniknęły i nie mogę ich w żaden sposób znaleźć w grze. Czy jest jakaś możliwość odszukania moich zapisów i jest to zwyczajnie w świecie problem mojej sieci? 

Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam za kłopot.

Pozdrawiam.

• @Szymon_Szkucik

Jeśli nie odnalazłeś zapisów gry we wskazanych przez @EA_Odix folderach, obawiam się, że nie będziemy w stanie pomóc w odzyskaniu dostępu do zapisów w chmurze ☹️ Po wykonaniu tych kroków, chmura powinna się zsynchronizować, jednak jeśli tak się nie stało, niestety nie mamy innej możliwości, aby uzyskać dostęp do przechowywanych tam plików.

4 Replies

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@Szymon_Szkucik Witaj!

Możesz spróbować mojej porady przesłanej w podobnym wątku na forum. Mam nadzieję, że pomoże i odzyskasz wspomniane zapisy gry. 🤞

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Niestety nie działa. Czy to oznacza, że nie ma już szans na to?

Pozdrawiam.

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@Szymon_Szkucik

Jeśli nie odnalazłeś zapisów gry we wskazanych przez @EA_Odix folderach, obawiam się, że nie będziemy w stanie pomóc w odzyskaniu dostępu do zapisów w chmurze ☹️ Po wykonaniu tych kroków, chmura powinna się zsynchronizować, jednak jeśli tak się nie stało, niestety nie mamy innej możliwości, aby uzyskać dostęp do przechowywanych tam plików.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Ehhh, no nic. Trochę mi tego szkoda. Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for Dragon Age Dyskusja o serii

Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 2 days ago
307 Posts