EA_SpectreCommunity Admin1 year agoAnswers HQ przenosi się na Fora EA - Pytania i odpowiedziPrzeczytaj ogłoszenie o przeniesieniu Answers HQ do EA Forums tutaj. Masz pytania dotyczące migracji forum? Zadaj je w tym wątku.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,433 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,433 Posts
Recent DiscussionsNie mogę odbanować konta Witam, jakiś czas temu moje konto zostało zhakowane, nie miałem do niego dostępu. Odpalając grę, którą kupiłem, okazało się, że jest ono zbanowane. [Nie wiem do tej pory za co]. Udało się odzyskać d...Połączenie z UT jest w tej chwili niemożliwe Playstation Witam od wczoraj borykam się z problemem „w tej chwili połączenie z trybem UT jest niemożliwe”czy ktoś z was miał już taki problem i sobie z nim poradził ? Każda pomoc ze strony chatu ea nie działa p...Nie mam dostępu do maila Hej nie mam dostępu do maila z mojego konta na EA jest to inne konto niz te a na maila ktos mi sie wlamal i nie jestem w stanie go odzsykac a jest on polaczony z kontem EA nic niestety nie moge zrovi...brak dostępu do email nie mam już dastępu do mojego starego maila przez co nie mogę go zmienić, czy istnieje możliwość zmiany maila bez kodu weryfikacyjnego??? jak tak to jaka i gdzie pisać Problem z e-mailem Cześć, mam taki problem ze EA nie wysyła mi wiadomości na potwierdzenie logowania: Mam dostęp do e-maila, wpisuje dobre hasło, sprawdzałam w spamie, dzwoniłam na infolinię poczty żeby sprawdzili czy...