EA_SpectreCommunity Admin1 year agoAnswers HQ przenosi się na Fora EA - Pytania i odpowiedziPrzeczytaj ogłoszenie o przeniesieniu Answers HQ do EA Forums tutaj. Masz pytania dotyczące migracji forum? Zadaj je w tym wątku.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,438 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,438 Posts
Recent DiscussionsCzy da się jakoś skontaktować z supportem ea, który nie jest botami? Nie mam już dostępu do emailu, na który jest moje konto ea i chciałabym go zmienić na mój obecny, ale ea support niezbyt pomaga. Tak jak w tytule, zakładałam już z 5 spraw i cały czas próbuje się do...Nie mam dostępu do maila Hej nie mam dostępu do maila z mojego konta na EA jest to inne konto niz te a na maila ktos mi sie wlamal i nie jestem w stanie go odzsykac a jest on polaczony z kontem EA nic niestety nie moge zrovi...Utrata starego konta Witam, jakoś koło 2015 roku kupiłem BF4 na płycie, ftedy też załorzyłem konto na Origin i zainstalowałem ją na komputer ktury nie stety nie pociągną tej gierki teraz odnalazłem tą grę po 11 latach i ...Jak mogę zmienić konto email dla gry Mam taki problem posiadam grę kupioną taką jak FIFA 22 i ona się chyba z mojego błędu zarejestrowała na stary adres e-mail, ale ja już nie mogę się zalogować na stary adres email. Jak mogę przerejest...Czy za nick Deadpool Moza dostać bana ? Chcę założyć konto w bf6 i zastawiam się na nikiem Deadpool czy jest on banowany