Forum Discussion

Matel193's avatar
Matel193
Not applicable
1 year ago

blokada

Cześć wszystkim

Jest to mój pierwszy wpis i mam nadzieję że ostatni

bo takiej sytuacji nie miałem nigdy, a mianowicie

przeglądając mój mail, trafiłem na wiadomość od EA, myślałem że to jakiś phishing

bo daaaaawno nie logowałem się na konto, a wiadomość twierdziła że dostałem bana na konto mimo że totalnie nie byłem osobicie na nim aktywny...

dlatego obstawiam włam na konto co nie zmienia faktu, że licze na support EA i jego sprawność 

bo nie chcę tracić moich gier za które bądź co bądź zapłaciłem

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Matel193 

Co prawda w niemiłych okolicznościach, ale chcę Cię serdecznie powitać na pokładzie naszego forum.

Poruszyłeś w swpim poscie 2 kwestie:

•  Blokada konta. Możesz sie od niej odwołać wykonując poniższe kroki:
    1. Kliknij napis Skontaktuj się z nami 
    2. Zaloguj się na konto EA, którego dotyczy ograniczenie, blokada lub zawieszenie (chyba że zostało to już zrobione). 
    3. Kliknij znak plus w sekcji e-mail , by wypełnić nasz formularz i podać szczegóły dotyczące ograniczenia, blokady lub zawieszenia. 
    • Włamanie na konto.oprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA. Aby uzyskać pomoc w tej sprawie 

skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat: 

1. Na stronie Pomocy EA wpisz EA Account w pasku wyszukiwania. 
      2. Wybierz Potrzebuję pomocy z zalogowaniem się na konto EA lub Potrzebuję pomocy ze względu na włamanie na moje konto 
      3. Wybierz dostępną opcję połączenia z doradcą EA np. Porozmawiaj z nami poprzez czat 

Przygotuj następujące informacje: 

• Adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
      • Dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA. 
      • Wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 

Polecam także Zasady bezpieczeństwa w sieci - poziom NOWICJUSZ [przewodnik].

Featured Places