Forum Discussion

kaczka2011's avatar
kaczka2011
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

brak dostępu do email

nie mam już dastępu do mojego starego maila przez co nie mogę go zmienić, czy istnieje możliwość zmiany maila bez kodu weryfikacyjnego???

jak tak to jaka i gdzie pisać 

• Hej kaczka2011​ 

W tym przypadku możesz skorzystać z jednego z zapasowych kodów, które wyświetliły się podczas włączania weryfikacji logowania. 

Działają one niezależnie od tych, które wysyłane są na email i stworzone są do rozwiązywania tego rodzaju problemów. 

Jeśli nie masz dostępu do tych kodów, musisz skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

8 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej kaczka2011​ 

W tym przypadku możesz skorzystać z jednego z zapasowych kodów, które wyświetliły się podczas włączania weryfikacji logowania. 

Działają one niezależnie od tych, które wysyłane są na email i stworzone są do rozwiązywania tego rodzaju problemów. 

Jeśli nie masz dostępu do tych kodów, musisz skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

• kaczka2011's avatar
    kaczka2011
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

nie mam dostępów do tych kodów bo kartkę na których je mialem gdzieś się zgubiła. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 months ago

Rozumiem kaczka2011​ 

W takim razie pozostaje kontakt z nami poprzez czat i alternatywna weryfikacja konta. 

• kaczka2011's avatar
    kaczka2011
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

w jaki sposób  bo nie wiem pod co mam to podciągnąć a chat bot to jakaś porażka 

• kaczka2011's avatar
    kaczka2011
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

nie umiem tego podciągnąć pod żadną kategorie jak mogę się z wami skontaktować w inny sposób np email

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

Po wybraniu pomocy dla Konto EA, zeskroluj na sam dół strony i kliknij opcję Skontaktuj się z nami.

W formularzu opisz swój problem. Przykład zamieszcza poniżej i kliknij Wyślij.

Strona przeniesie cię do opcji kontaktu: czatuj z nami.

Featured Places