Karolcia1888Rising Newcomer1 day agoBrak dostepu do emailaDzien dobry przychodze z problemem poniewaz nie mam dostepu do emaila który jest połączony z kontem ea
1 ReplyReplies sorted by OldestChytrookiHero+1 day agoWitam musisz skontaktować się z pomocą techniczną. https://help.ea.com/pl/
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,472 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,472 Posts
Recent DiscussionsBrak dostepu do emaila Dzien dobry przychodze z problemem poniewaz nie mam dostepu do emaila który jest połączony z kontem ea Problem z odzyskaniem starego konta 2011Alex2011 (Blokada formularzy EA Help). Dzień dobry, piszę tutaj, ponieważ system EA Help całkowicie zablokował mi możliwość kontaktu z doradcami (cały czas wyskakuje komunikat 'Doradcy nie mogą pomóc z tym problemem'). Potrzebuję pomocy p...Nie mogę zainstalować gry z Epic Games - błąd podczas łączenia z EA app Witam, mam problem z zainstalowaniem gry, znajdującej się na platformie EPIC GAMES, która jest połączona z platformą EA APP. Po próbie kliknięcia przycisku "ZAINSTALUJ", wyskakuje mi bowiem taki komu...Niespodziewana blokada konta Witam, Dnia 24 października otrzymałem permanentnego bana na koncie (dotyczy gry Battlefield 6), dopiero po zalogowaniu się na konto podany jest powód w postaci "Usprawniania rozgrywki", jednak nicz...Nie mam dostepu do emaila Nie mam dostepu do emaila polaczonego z ea ktore jest polaczone z moim kontem ps5 i nie moge go zmienic bo potrzebuje weryfikacji przez emaila do ktorego nie mam dostepu