Forum Discussion

Aidex309's avatar
7 months ago
Solved

ea anticheat wykrył niedopuszczalną konfiguracje... ""(115)""

• AC wykrył niedopuszczalną konfiguracje... ""(115)""

9 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej @Aidex309 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

• U mnie problem pojawia się non stop od jakiegoś czasu. nie mam cheatów a gram cały czas karierę, więc nie rozumiem co się stało. zrobiłem reinstal anticheat i użyłem opcji naprawy gry ale to nic nie dało

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    7 months ago

Hej @Pioter1806 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy w ostatnim czasie instalowałeś na swoim komputerze dodatkowe oprogramowane typu anti-cheat (np. wraz z nowo zainstalowaną grą)?

• Podpinam się pod ten problem mam to samo nic nie instalowałem innego. Insalacja od nowa nie pomogła. Dotyczy batlefield V

• Uruchamianie w trybie administratora reinstal anticheat, instalacja, odnistalowanie, naprawa i cały czas to samo. Odnistalowałem równiez wszystkie programi od MSI (płyty główne) które zawierały programy z obsługą Hot Keys. Bez powodzenia. Najciekawsze jest to że gra się uruchamia wybieram kampanię, przechodzę kilka kroków kilka strzałów i aplikacja się zamyka, czasmi w różnym momencie. @EA_Kuba plik załączony.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 months ago

Hej @cinias 

Dzięki za odpowiedź i przesłany przez Ciebie plik DxDiag. 

Czy komputer do którym grasz (i na którym został wykonany plik DxDiag), łączysz się przez "zdalny pulpit"?

Zauważyłem, że "podstawową" kartą graficzną na Twoim komputerze jest Microsoft Remote Display Adapter, ponadto w sekcji błędów zauważyłem błędy związane z Apache HTTP Server. 

Wygląda również na to, że sterowniki Twojej karty graficznej Radeon RX 570 Series są niezaktualizowane. Najnowsze sterowniki dla Twojej karty pobierzesz stąd.

W pliku DxDiag zauważyłem również błędy związane z aplikacją na Twoim komputerze odpowiedzialną za kontrolowanie LED-ów w Twoim komputerze. Sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy aplikację usuniesz lub wyłączysz. 

Ponadto same błędy z  Apache HTTP Server powiązane są z biblioteką ntdll.dll, która z kolei powiązana jest z Twoim lokalnym kontem Windows. 

Utwórz nowe konto administratora na komputerze i uruchom grę z jego poziomu.

Tworzenie konta użytkownika lokalnego lub konta administratora w systemie Windows

Oczywiście bezpośrednio z niego, nie poprzez pulpit zdalny, jeśli wcześniej tak uruchamiałeś grę. 

• @EA_Kuba , pomogło zaktualizowanie sterowników karty graficznej. Dzięki.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,199 PostsLatest Activity: 5 hours ago