kreatywnie34
1 month agoNew Novice
EA App nie działa
Włączyłam aplikacje i zaktualizowałam simsy. Włączyłam grę i nie zadziało się nic, gdy ponownie chciałam wejść w grę pokazało ,że gra już działa a tak nie było. Wyłączyłam komputer i ponownie chciałam uruchomić EA App ,aczkolwiek ta już nie odpowiadała, cały czas się ładowała, wyskakuje jakiś błąd i trzeba zaktualizować. Kilka razy próbowałam uruchamiać cały czas to samo. Czy ktoś ma podobnie? To błąd ze strony EA App czy co? Chcę odzyskać moje gry!
Skoro wcześniejsze kroki nie pomogły i problem wraca, wygląda to bardziej na konflikt po stronie systemu niż samej aplikacji.
- Na ten moment spróbuj zrobić jedną rzecz inaczej - utwórz nowe konto administratora w Windows i z jego poziomu zainstaluj EA App od nowa. To często pomaga, jeśli coś w profilu użytkownika się „zablokowało”.
- Po instalacji uruchom aplikację właśnie z tego nowego konta i sprawdź, czy działa normalnie.
- Dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do listy wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall).