FC 27 - błędny zakup fifa points
Po raz pierwszy kupowałem FC points poprzez aplikacje EA ponieważ wcześniej zakupu dokonywałem bezpośrednio poprzez konsole.
Wpisałem w wyszukiwaniu fc points i zakupilem pakiet 2800. Jakież było moje zdziwienie kiedy się okazało, że to co kupiłem to waluta do...FC 26.
Wiem, powienien się dokładnie przyjrzeć itp.... ale z jakiej racji, w dniu premiery nowej fify, pierwsze co się pojawia po wyszukiwaniu to FC 26 a nie 27 !
Nie mogę się też dobić oczywiście do pomocy a normalnego maila do zgłoszenia nie ma.
Chce odzyskać te 109 zł ponieważ aplikacja ewidentnie wprowadza w błąd i tak, jeszcze raz powtórzę, mogłem kilka razy sprawdzić ale no nigdy w życiu bym nie przypuszczał, że 1 co się pojawi to punkty do starej fify... której nawet nie mam !
EA jeśli to czytasz proszę o kontakt w tej sprawie bo to jest 1 fifa od dawna którą kupiłem i już jestem zniesmaczony :(
Hej, kupiłłem wczoraj w nocy fc points na PC na wersje FC 26 a chciałem na FC 27. Chciałbym dokonać transferu tej waluty na docelową fife czyli FC 27.
Rozumiem, że musze to zrobić poprzez fife FC 26 ale nie mam jej kupionej. Jak mogę to zrobić?