CSO_Set_PLNew Novice5 months agoGra Battlefield 6 po uruchomieniu pokazuje, że nie mam dodatków Gra Battlefield 6 kupiona w preorder, po uruchomieniu i pokazuje, że nie mam dodatków i mam je kupić. Show More
CSO_Set_PLNew Novice5 months agoDzięki za informację. Na oficjalnym kanale również dodali post o błędach.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 9 hours ago1,445 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 9 hours ago1,445 Posts
Recent DiscussionsMam pytanie jak odzyskac swoje konto? Mam pytaniebjak odzyskac swoje konto ktos przejol moje konto EA i niemoge zmienic teraz nic bo pozmienial wszysko i to kontonjes polaczone z playstation moim zalozylem nowe konto ale nie moge sia pol...Nie można połączyć z serwerami EA na PS5 - komunikat o logowaniu do PSN Co muszę zrobić żeby móc grać? Problem płatności z klarną Kupiłam dodatek do the sims 4 i w grze mam że jest pobrany na klarna mam że jest zapłacony ale w grze pokazuje się dezaktywacja i nie działa. Naprawienie gry odinstalowanie i zainstalowanie na nowo n...Brak dostepu do konta email ostatnio zhakowano mi komputer i teraz mam jakieś dziwne konto ea do mojego steama. do tego konta email nie mam dostepu i nie moge go usunąć. tutaj przesyłam zdjęcie z informacją Brak zakupionej skórki żołnierza .. Witam 2 dni temu zakupiłem z kasy Battlefield 6 skórkę żołnierza a dokładnie zestaw Dywizja Widmo za 1100 żetonów kasy Battlefield niestety po upływie 24 godzinach nadal brak dodatku a niestety kasę ...