CSO_Set_PLNew Novice11 months agoGra Battlefield 6 po uruchomieniu pokazuje, że nie mam dodatków Gra Battlefield 6 kupiona w preorder, po uruchomieniu i pokazuje, że nie mam dodatków i mam je kupić. Show More
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,490 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,490 Posts
Recent DiscussionsPomóżcie Witam trafiłem wymiennego mpabbe z eventu i go wystawiłem na sprzedaż jak się okazało w nocy ktoś mi się włamał na konto i zaczął sobie przelewać coinsy i mi zbanowali konto i teraz pytanie czy jeste...Odzyskanie konta Czesc, nie potrafie odzyskac dostepu do konta mimo wielu prob. Konto zostalo zalozone w 2017 roku, w momencie w ktorym mialam 10 lat, przez co bylo zakladane na email bylego partnera mojej mamy. Obie...Aktualizacja składów reprezentacji Prosze o aktualizacje składów reprezentacji np. W reprezentacji Polski brakuje Frankowskiego i Nowaka oraz Puchacza Battlefield 3 batellog Czemu nie mogę zagrać online w Battlefield 3 na PS3 gdzie mam Kato plus i Wykupiony EA pley ? FC 27 - błędny zakup fifa points Po raz pierwszy kupowałem FC points poprzez aplikacje EA ponieważ wcześniej zakupu dokonywałem bezpośrednio poprzez konsole. Wpisałem w wyszukiwaniu fc points i zakupilem pakiet 2800. Jakież było m...