Forum Discussion

qrczakoo's avatar
11 months ago
Solved

Jak długo czeka się na odpowiedź od EA?

Cześć. Ostatnio złożyłem sprawę na temat tego, że chcę połączyć nowe konto Steam z moim kontem EA. Sprawę złożyłem tydzień temu i wciąż nie otrzymałem odpowiedzi. Czy długo będę czekał na odpowiedź? Zaczynam się martwić, ponieważ dostałem informację, że odpowiedź mailowa może trwać kilka dni a minął już tydzień. Zabrano mi również opcję do wznowienia sprawy, czy to normalne? Również nie mogę złożyć nowej sprawy, bo zabrano mi tą możliwość. Czekam na odpowiedź.

• Hej @qrczakoo 

Spróbuj porozmawiać o statusie swojego głównego zgłoszenia bezpośrednio z naszym doradcą. 

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej @qrczakoo 

Spróbuj porozmawiać o statusie swojego głównego zgłoszenia bezpośrednio z naszym doradcą. 

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Porozmawiaj... 

Odczekaj chwilę w tym samym oknie przeglądarki, aż w dolnym rogu wyświetli się przewidywany czas połączenia z doradcą (np. 3 min). Pozostań w tym widoku i poczekaj aż doradca rozpocznie z Tobą rozmowę. 

• @EA_Kalina Zrobiłem wszystko z Twoich poleceń i doradca powiedział mi, że dostanę odpowiedź mailową w ciągu maksymalnie 72 godzin (3 dni). Dzisiaj minęło 3 dni od mojego kontaktu z doradcą i wciąż nie dostałem odpowiedzi na maila. Również znowu została mi zabrana opcja wznowienia sprawy około 2 dni po rozmowie. Czy jestem ignorowany czy po prostu nie przychodzą do mnie wiadomości?
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Otrzymasz odpowiedź z adresu @e.ea.com. To nasze oficjalne konto e-mail, więc pamiętaj, by dodać je do swojej listy kontaktów, by korespondencja nie trafiła do spamu lub kosza.

Dodatkowo zawsze możesz sprawdzić status swojej sprawy na stronie: https://help.ea.com/en/my-cases/

• @EA_KalinaW mojej odpowiedzi chodzi mi o to, że wciąż nie dostałem odpowiedzi na maila mimo to, że byłem zapewniany, że odpowiedź dostanę w ciągu 3 dni. Odpowiedzi na maila nie dostałem a dzisiaj mija już 4 dzień. Również po 2 dniach zabrano mi możliwość wznowienia sprawy i od tego momentu status sprawy nie jest akutalizowany. Odpowiedź raczej bym dostał jeśli zostałaby wysłana, ponieważ takie rzeczy jak kody bezpieczeństwa lub ankiety wciąż do mnie normalnie przychodzą.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Przykro mi, ale nie mam bezpośredniego dostępu do Twojego zgłoszenia. Z doświadczenia wiem, że czasem rozpatrzenie może zająć więcej czasu niż przewidywano. Proszę o dodatkową cierpliwość, dopóki sprawa nie zostanie zakończona (status sprawy zostanie wówczas zmieniony w sekcji Historii spraw).

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,328 PostsLatest Activity: 14 hours ago