Forum Discussion
8 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @piotr285
PC Points pojawią się w FC 24 niezależnie od tego czy jest to odzielnie zakupiona gra czy też pełna gra aktywowana w ramach EA Play.
Bardziej chodziło mi o to czy jest szansa, ze przeniose te FC Points z FC 24 do FC 25 bez usuwania klubu.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @piotr285
W ramach EA Play dostępna jest pełna wersja gry EA FC 24. Przy przenoszeniu FC Points Twój klub nie jest usuwany.
@EA_KubaFC 25 mam kupione na Steamie, FC 24 na EA Play, czy da sie to przenieść czy nie ma na to szans? W FC 24 mam, ale nie mogę przenieść do FC 25 bo nic sie nie pokazuje.. Kupiłem przypadkowo po prostu do FC 24 w sklepie bo byłem po nocce (wiadomo zmeczony itd) i nie zauważyłem. Kod mam wpisany tak jak wspominałem, w FC 24 mam te punkty i chce je przenieść do FC 25, nie wiem czy mam usuwać klub czy jak to wygląda? W FC 25 mam już ponad 30h zagrane i po prostu nie chce stracić pieniędzy przez jeden błąd..
Prosze o pomoc
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @piotr285
Jeśli FC Points pojawiły się w FC 24 i mimo to nie pojawił się komunikat w FC 25 skontaktuj się z nami bezpośrednio.
Witam . Rozwiązałeś jakoś problem ? Bo popełniłem ten sam błąd…
- EA_Kalina12 months ago
Community Manager
@waski94PL przeniesienie FC Points było możliwe do 1 stycznia 2025. Możesz zatem odebrać i wykorzystać punkty w FC 24.