Forum Discussion

piotr285's avatar
2 years ago
Solved

Kupilem przypadkowo FC Pointsy do FC 24 i zaaktywowałem.

Witam,
Kupilem przypadkowo FC Pointsy do FC 24 i zaaktywowałem. Muszę kupić pełna wersje FC 24 zeby przeniesc te punkty do FC 25, czy moge kupić EA Play i tam pobrać FC 24?
Pozdrawiam.

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @piotr285 

PC Points pojawią się w FC 24 niezależnie od tego czy jest to odzielnie zakupiona gra czy też pełna gra aktywowana w ramach EA Play.

• piotr285's avatar
    piotr285
    2 years ago

Bardziej chodziło mi o to czy jest szansa, ze przeniose te FC Points z FC 24 do FC 25 bez usuwania klubu.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @piotr285 

W ramach EA Play dostępna jest pełna wersja gry EA FC 24. Przy przenoszeniu FC Points Twój klub nie jest usuwany. 

• @EA_KubaFC 25 mam kupione na Steamie, FC 24 na EA Play, czy da sie to przenieść czy nie ma na to szans? W FC 24 mam, ale nie mogę przenieść do FC 25 bo nic sie nie pokazuje.. Kupiłem przypadkowo po prostu do FC 24 w sklepie bo byłem po nocce (wiadomo zmeczony itd) i nie zauważyłem. Kod mam wpisany tak jak wspominałem, w FC 24 mam te punkty i chce je przenieść do FC 25, nie wiem czy mam usuwać klub czy jak to wygląda? W FC 25 mam już ponad 30h zagrane i po prostu nie chce stracić pieniędzy przez jeden błąd..

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

@waski94PL przeniesienie FC Points było możliwe do 1 stycznia 2025. Możesz zatem odebrać i wykorzystać punkty w FC 24.

Featured Places