Forum Discussion

InDaHause84's avatar
3 years ago
Solved

Moje konto stało się - disabled.ea.com - szansa na zmianę ?

Cześć, 

Jakiś czas temu prowadziłem batalię z EA dotyczącą mojego powiązanego konta z PSN (Konto PSN gdzie zbieram różne trofea itp itd - ogólnie konto od nastu lat to samo), batalia ta dotyczyła konta w domenie jeszcze @aster która nie istnieje od 2012 roku ale jakimś cudem EA zresetowało mi hasło do tego konta (po zmianie konsoli z ps4 na ps5). Po wielu pytaniach, dyskusjach itp itd nie udało mi się oczywiście zmienić powiązania konta EA z PSN ponieważ pewnie nie podałem poprawnej daty zakupu gry z konta @aster.pl - pewnie dlatego że nie pamiętam w którym miesiącu kupiłem grę w latach 2010 - 2012 :D. 

Na moim koncie PSN jak próbuję odpalić grę to oczywiście pojawia mi się komunikat ze musze wprowadzić hasło do konta EA, jak próbuję odzyskać hasło to jest to oczywiście nie możliwe ponieważ moja skrzynka w domenie @aster nie istnieje już od 2012 roku 🙂. 

Próbowałem dzisiaj ponownie zobaczyć czy coś się zmieniło i przy próbie powiązania nowej aplikacji EA (zamiast origin) z kontem PSN wyskakuje, cytuję: 

"Znaleziono powiązane konta. Twoich kont nie można powiązać, ponieważ twoje konto PlayStation® Network o nazwie In*****0 jest już powiązane z kontem EA o adresie cf*****@disabled.ea.com. Konto EA można powiązać tylko z jednym kontem PlayStation® Network na stałe. Więcej informacji znajdziesz na stronie Pomocy EA."

Czy istnieje może teraz możliwość by przepiąć konto które jest połączone z moim PSNem ? czy dalej nie dogadamy się z EA i do śmierci mojej lub firmy EA te konta będą powiązane ? :D 
Kiedyś udało mi się znaleźć live chat z EA ale teraz to ani numeru telefonu ani możliwości znalezienia chatu. 

Pozdrawiam

No chyba że nie uda się przepiąć konta - to wtedy nie pozdrawiam EA 😉 

21 Replies

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,309 PostsLatest Activity: 5 hours ago