Forum Discussion

Niksune's avatar
3 years ago
Solved

Nie mam gry w EA App, a jest w Originie

No to to jest mój 1 post tu. Ogólnie to słyszałem że nie ma być Origina, tylko ten jakiś App. No to pobrałem i się zalogowałem na właściwe (jedyne) konto i co? nie mam mojego NFS Heat. Na Originie się wyświetla. Gra zakupiona na Steamie. Czyściłem pamięć podręczną i nie pomogło

• Hej @Niksune 

Miło cię poznać. Witaj na forum AHQ 🙌 

Rzeczywiście EA app jest obecnie naszą najnowszą platformą na komputery PC. Gry,  które były dostępne w ramach Origin powinny być tak samo dostępne na EA app.

Upewnij się, że Twoje konto EA i Steam są ze sobą połączone na 100%. Możesz to sprawdzić w sekcji Połączenia na stronie myaccount.ea.com.

Następnie proszę wyszukaj poprzez EA app, tytuł Need for Speed Heat i sprawdź czy możesz go pobrać/ uruchomić (aplikacja Steam ma być wyłączona).

Daj znać jak to wygląda u Ciebie. Pozdrawiam,

_Kalina

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Niksune 

Miło cię poznać. Witaj na forum AHQ 🙌 

Rzeczywiście EA app jest obecnie naszą najnowszą platformą na komputery PC. Gry,  które były dostępne w ramach Origin powinny być tak samo dostępne na EA app.

Upewnij się, że Twoje konto EA i Steam są ze sobą połączone na 100%. Możesz to sprawdzić w sekcji Połączenia na stronie myaccount.ea.com.

Następnie proszę wyszukaj poprzez EA app, tytuł Need for Speed Heat i sprawdź czy możesz go pobrać/ uruchomić (aplikacja Steam ma być wyłączona).

Daj znać jak to wygląda u Ciebie. Pozdrawiam,

_Kalina

• ja potrzebuje pomocy.  zaginely mi wszystkie gry z origin.... nie mam zadnego nfsa, biblioteka jest pusta co mam robić??

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @rybcia5 

Skontaktuj się z nami bezpośrednio, aby upewnić się, że logujesz się na właściwe konto EA. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Jeśli problem będzie pojawiał się nadal - załóż proszę nowy wątek na forum i dokładnie opisz problem. 

Z racji tego, że ostatni komentarz został udzielony w tej dyskusji kilka miesięcy temu - zamykam ją. 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,217 PostsLatest Activity: 4 hours ago