Forum Discussion

Avexsha's avatar
Avexsha
Seasoned Newcomer
2 years ago
Solved

Nie udało się uruchomić gry, spróbuj ponownie pózniej- problem z The sims 4

Odkąd odinstalowałam origin aby przenieść się na EA App, nie mogę zagrać w The sims 4.Za każdym razem wyskakuje mi komunikat - ,,Nie udało się uruchomić gry,wystąpił błąd który uniemożliwił uruchomienie,spróbuj ponownie później''.Próbowałam odinstalowywać EA app i ponownie ją zainstalować.Niestety nic to nie dało.Próbowałam również klikać w opcję napraw, która nawet po 5 razach próbowania nic nie pomogła. Nie wiem co mam z tym zrobić, ponieważ nie mogę uruchomić gry już od początku zainstalowania EA app. Proszę, pomóżcie  mi z tym.

• @Avexsha podany przez Ciebie komunikat, pojawia się także w innych grach. Sprawdź proszę czy kroki podane w temacie tutaj pomogą Ci rozwiązać problem. 

Niektórym graczom pomogła również instalacja gry w innej lokalizacji niż dotychczas.

Pozdrawiam,

_Kalina

3 Replies

• Aschantka's avatar
    Aschantka
    Seasoned Veteran
    2 years ago

@AvexshaPoczekaj jeszcze chwilę do tej aktualizacji. Trochę się EA App posypała, i może coś naprawią przed tą aktualizacją. Całe answers jest zasypane podobnymi pytaniami.
    Jeszcze tak dla pewności spróbuj odinstalować grę poprzez EApp oczyścić system z resztek gry (resztki zawsze zostają w rejestrach systemu) za pomocą jakiegoś dobrego i bezpiecznego programu czyszczącego rejestry. Nie mogę ci polecić konkretnego - ja sama używam od lat CCleanera, ale tu na forum widziałam, że polecany jest inny. Wyloguj się z EA App, odinstaluj, zainstaluj ponownie, zainstaluj grę. Jeśli używasz jakichś modyfikacji typu mc command center - to na razie niczego nie instaluj w Mods - zresztą za kilka dni jest wielka aktualizacja, więc i tak trzeba będzie do wszystkch modów nowe wersje, Sprawdź czy to coś dało.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@Avexsha podany przez Ciebie komunikat, pojawia się także w innych grach. Sprawdź proszę czy kroki podane w temacie tutaj pomogą Ci rozwiązać problem. 

Niektórym graczom pomogła również instalacja gry w innej lokalizacji niż dotychczas.

Pozdrawiam,

_Kalina

Featured Places