Ja się z dzisiejszym dniem poddaje - mój ban trwa 21 dni, od 16 mam "oczekiwanie na studio". Chyba najbardziej mnie dobiło że dowiedziałem się o graczach którzy czekają już dłużej ode mnie bo ponad miesiąc w analogicznej sytuacji. Podsumowując, w ciągu całej sprawy nie otrzymałem ani jednej wiadomości od człowieka, zespołu TOS nie da się dosięgnąć w ŻADEN sposób. EA Help nie pozwala stworzyć żadnej dodatkowej sprawy, nawet w celu doinformowania się czy ktokolwiek pracuje nad moim problemem, wrzuca ją od razu w duplikat lub nawet jej nie tworzy. Na Chacie Live nikt nie jest w stanie wam pomóc, ani nawet tamtejsi konsultanci (nawet ci z TOSu) nie są w stanie sprawdzić statusu sprawy czy zapytać ludzi "z studia" bezpośrednio odpowiedzialnych za unbany. O tym że na forum nikt nam nie jest w stanie pomóc (czy chociażby dać info tym wyżej że coś jest nie tak) też już pisałem. Wszystkie inne drogi komunikacji są również nieskuteczne, ponieważ dłuższy czas temu zlikwidowano je wszystkie i ich kompetencje przejęło wadliwe EA Help. Z tego co wiem to EA również nie odpowiada instytucjom państwowym. Na tym etapie kupiłbym nawet kolejną kopie gry, jednak tego nie zrobię bo czemu znowu nie miałbym dostać bana (a przecież nie wiem za co?) i nie móc się od niego skutecznie odwoływać?
O ile rozumiem że tak hermetyczny zespół TOS ma swoje zalety, w końcu ucina możliwość odbanowania po znajomości, dodaje obiektywizmu do sprawy, to w sytuacji gdzie jest on strasznie wolny lub/i gubi tickety kończy się to właśnie takimi przypadkami jak mój. Przy okazji w podobnej sytuacji są osoby które otrzymały perm bana za chat, gdzie często to nie było słownictwo straszne czy wulgarne, ci również nie mogą się odwołać.
Przy okazji w kolejnych dniach otrzymywałem kolejne rangi i osiągnięcia na tym forum, gdy mój problem dalej był nierozwiązany - to już odbieram w złym guście, wręcz z angielskiej komedii.
"Porzućcie wszelką nadzieję wy którzy tu wchodzicie"
[edytowane przez EA_Kuba]
Ps. "Pokrzepiające" również było kiedy około 10 dnia bana widziałem na yt publiczny film gdzie ktoś biegał z faktycznym wallhackiem+aimbotem, fakt że faktyczny cheater pograł dłużej ode mnie jest śmieszny.