Forum Discussion

Sebian1221's avatar
Sebian1221
Seasoned Novice
1 month ago

Odzysk starych gier z płyty z nieznanego konta.

Witam.

Posiadam gry FIFA 11 oraz FIFA 12 na płytach, oryginalne, ale są przypisane do nieznanego mi konta. Czy jest możliwość aby po kluczu licencyjnym rozpoznać do jakiego konta jest to przypisane i jakoś je odzyskać?

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Sebian1221​ 

Jeśli klucze do gier zostały już wcześniej aktywowane, z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia, do którego konta EA są przypisane.

Warto skontaktować się bezpośrednio z EA Help i opisać swoją sytuację. Doradca będzie mógł sprawdzić, czy na podstawie dostępnych informacji uda się odzyskać dostęp do konta z grami  FIFA 11 oraz FIFA 12.

• Sebian1221's avatar
    Sebian1221
    Seasoned Novice
    1 month ago

Napisałem na EA Help, w menu moich spraw się ona nie pokazuje, ale właśnie aktywowałem grę FIFA 11, jeszczę zobaczę czy dostałem jakąś informację na maila.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

To dobra wiadomość, że udało Ci się aktywować FIFA 11. Trzymam kciuki, żeby udało się z FIFA 12.

• Sebian1221's avatar
    Sebian1221
    Seasoned Novice
    1 month ago

EA w rozmowie napisało, że: Gra jest za stara, że mam iść do sklepu w którym była zakupiona i poprosić o zwrot pieniędzy/zmianę kodu, że jeśli jakaś gra była aktywowana, ale nigdy nie uruchomiona to kod do aktywowania dalej jest aktywny (prawdopodobnie w taki sposób aktywowała mi się FIFA 11). Trochę szkoda, że mimo posiadania płyty nie mogę zainstalować tej gry, gdyż ona wymaga połączenia z serwerami EA i wywala błąd.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    1 month ago

Sebian1221​ Dzięki za aktualizację i podzielenie się odpowiedzią, którą otrzymałeś od EA Help. Taka informacja może okazać się pomocna dla innych graczy, którzy trafią na ten wątek z podobnym problemem.

Featured Places