Forum Discussion
5 Replies
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Hej Sebian1221
Jeśli klucze do gier zostały już wcześniej aktywowane, z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia, do którego konta EA są przypisane.
Warto skontaktować się bezpośrednio z EA Help i opisać swoją sytuację. Doradca będzie mógł sprawdzić, czy na podstawie dostępnych informacji uda się odzyskać dostęp do konta z grami FIFA 11 oraz FIFA 12.
- Sebian12211 month agoSeasoned Novice
Napisałem na EA Help, w menu moich spraw się ona nie pokazuje, ale właśnie aktywowałem grę FIFA 11, jeszczę zobaczę czy dostałem jakąś informację na maila.
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
To dobra wiadomość, że udało Ci się aktywować FIFA 11. Trzymam kciuki, żeby udało się z FIFA 12.
- Sebian12211 month agoSeasoned Novice
EA w rozmowie napisało, że: Gra jest za stara, że mam iść do sklepu w którym była zakupiona i poprosić o zwrot pieniędzy/zmianę kodu, że jeśli jakaś gra była aktywowana, ale nigdy nie uruchomiona to kod do aktywowania dalej jest aktywny (prawdopodobnie w taki sposób aktywowała mi się FIFA 11). Trochę szkoda, że mimo posiadania płyty nie mogę zainstalować tej gry, gdyż ona wymaga połączenia z serwerami EA i wywala błąd.
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Sebian1221 Dzięki za aktualizację i podzielenie się odpowiedzią, którą otrzymałeś od EA Help. Taka informacja może okazać się pomocna dla innych graczy, którzy trafią na ten wątek z podobnym problemem.