Forum Discussion
Wybaczcie, że nie będzie to pomocna wiadomość. Dajcie sobie spokój z całym tym EA. Mnie wkurzyli do tego stopnia, że podjąłem już taką decyzję. Miałem konto od 2005 roku i parę dobrych gier (Bf 2, MoHPA, MoH 2010, Bf 3, Bf 1 itp). Nie logowałem się przez trzy lata i wszystko przepadło - nie mogę zalogować się na moje dotychczasowe konto bo teraz jest inaczej niż było przedtem - najpierw konto na portalu EA, potem była aplikacja/manager Origin a teraz jest konto EA ID - konto NOWE ale email potrzebny STARY, którego nigdy nie podawało się do logowania. Pisałem, prosiłem o pomoc (straciłem poprzedni adres email powiązany z kontem, na które nie mogę się zalogować. Pisałem, że mam numery seryjne gier wraz z oryginalnymi pudełkami i do tego dowody zakupu... Battlefield 1 kupiłem bezpośrednio z Origin (w wersji elektronicznej) - mam screeny i numer transakcji wraz z dowodem wpłaty. Cały czas odpowiadały mi boty jakimiś screenami z gotowymi tekstami wokół tematu i co chwilę zapytanie: czy jestem zadowolony z pomocy. Psia mać z nimi. Wolę mieć tradycyjną grę na płycie i zagrać sobie bez tych "nowoczesnych" rozwiązań, które na moim przykładzie służą tylko tym co chcą wyciągnąć od ciebie kasę a potem cię olać w uprzejmy sposób.
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 54 minutes ago
- 19 hours ago
- 2 days ago
- 7 days ago