Forum Discussion
Hej @gif1968
Wydzieliłem Twoje komentarze z innych dyskusji z racji tego, że zdają się dotyczyć innego problemu niż ten opisany u Ciebie.
Faktycznie przez ostatnie trzy lata zaszły pewne zmiany. Nie mniej do aplikacji EA app, możesz logować się tymi samymi danymi, którymi logowałeś się do Origin.
@EA_Kuba mało tego co napisałem wcześniej... Konto podobno zostało mi usunięte. A co z grami? Przecież nadal je mam w fizycznej postaci z rachunkami. BF1 zakupiłem w wersji elektronicznej bezpośrednio od EA (mam dowód w postaci screena z numerem transakcji i bankowy dowód wpłaty). Zostałem pozbawiony rzeczy, za które zapłaciłem. Skoro nie mogę korzystać z nich na teraźniejszym koncie, które musiałem założyć z tego powodu, że poprzednie zostało mi usunięte (podobno z powodu bezpieczeństwa z racji długiego okresu nielogowania się) to znaczy, że zostałem pozbawiony praw, które nabyłem drogą zakupu. Jeżeli teraz piszę na czacie z pomocą EA, że mam dowody zakupu i historię korespondencji od roku 2005, kiedy była jeszcze EA Polska, to czat się zamyka i proszony jestem o wypełnienie ankiety "czy pomoc była dla mnie zadowalająca" - śmiech. Tak oto traktuje się teraz klientów...
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 2 days ago
- 5 days ago
- 6 days ago