Forum Discussion
15 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @moreqbetter
Zacznij od wyczyszczenia pamięci podręcznej Steam oraz EA app. Dodatkowo uruchom swój PC w trybie czystego rozruchu.
Dzień dobry , wyczyściłem pamięć podręczną Steam oraz EA i uruchomiłem mój komputer w trybie czystego rozruchu , lecz nie udało się uruchomić aplikacji .
- EA_Kuba12 months ago
Community Manager
Hej @moreqbetter
Dzięki za odpowiedź i sprawdzenie dotychczasowych kroków.
Sprawdź proszę czy komunikat będzie pojawiał się kiedy uruchomisz grę jako administrator, bezpośrednio z poziomu folderu instalacyjnego gry.
Aby to zrobić, kliknij PPM na nazwę gry w Steam, po czym wybierz Właściwości. Przejdź do zainstalowane pliki i wybierz Przeglądaj po prawej stronie. Po kliknięciu przeglądaj otworzy się folder instalacyjny gry. Wybierz plik exe, uruchamiający grę, kliknij PPM i wybierz "uruchom jako administrator".
Alternatywnie ścieżka instalacji gry to Steam\steamapps\common\[Nazwa gry]
Zaakceptuj wszystkie monity odnośnie wprowadzania zmian na dysku.
Upewnij się również, że zostały dodane odpowiednie wyjątki dla gry zarówno w zaporze sieciowej jak i w programie antywirusowym.
Gdy zrobiłem wszystko zgodnie z wytycznymi , przekierowało mnie do aplikacji EA w której wyświetlił się komunikat "Nie masz do tego dostępu" a pod spodem jest napis "Ta gra mogła zostać pobrana na twoje urządzenie przez innego użytkownika , który jest właścicielem gry . Zaloguj się na inne konto lub uruchom ponownie aplikację , aby spróbować jeszcze raz ." Próbowałem kilkukrotnie uruchomić grę .
- EA_Kalina12 months ago
Community Manager
Dzięki za update @moreqbetter
Wyloguj się z aplikacji EA a następnie zaloguj się przy użyciu danych konta Steam, na którym gra została zakupiona.
Dzień dobry , gdy spróbowałem zalogować się na konto EA przez Steam wyświetlił się komunikat o błędzie . Komunikat informuje że trzeba zmienić hasło . Gdy zmieniłem hasło , wyświetlił się błąd strony . Próbowałem parę razy przeładować stronę , by upewnić się czy problem nie jest ze strony mojego połączenia sieciowego lub przeglądarki , lecz się nie udało .
- EA_Kalina12 months ago
Community Manager
Dzięki za nowe informacje. Czy możesz sprawdzić logowanie do konta EA poprzez stronę zarządzania profilem.
- loguj się wpisując dane konta Steam
- sprawdż logowanie na różnych urządzeniach; w przypadku telefonu wykorzystaj dane komórkowe i wyłącz wi-fi
Dodatkowo zrestartuj swój router oraz wyczyść pamięć DNS.
Dziękuję za odpowiedź . Zrestartowałem swój router oraz wpisałem komendy związane z wyczyszczeniem pamięci DNS podane w linku i spróbowałem zalogować się na telefonie , lecz nie wiem o co chodzi z logowaniem do konta EA poprzez stronę zarządzania profilem .
- EA_Kalina12 months ago
Community Manager
@moreqbetter napisał/a:
Dziękuję za odpowiedź . Zrestartowałem swój router oraz wpisałem komendy związane z wyczyszczeniem pamięci DNS podane w linku i spróbowałem zalogować się na telefonie , lecz nie wiem o co chodzi z logowaniem do konta EA poprzez stronę zarządzania profilem .
Napisz czy udało Ci się zalogować do profilu EA, w momencie kiedy logujesz się danymi Steam. Chcę w ten sposób ustalić czy Twoje konto jest w pełni aktywne - na stronie profilu EA sprawdź także czy wszystkie Twoje dane są aktualne.
Nie udało mi się zalogować przez dane konta Steam . Wszystkie dane na stronie profilu EA są prawidłowe .
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 19 hours ago
Kradzież konta
Solved2 days ago- 3 days ago