Forum Discussion
Dziękuję za odpowiedź . Zrestartowałem swój router oraz wpisałem komendy związane z wyczyszczeniem pamięci DNS podane w linku i spróbowałem zalogować się na telefonie , lecz nie wiem o co chodzi z logowaniem do konta EA poprzez stronę zarządzania profilem .
@moreqbetter napisał/a:
Dziękuję za odpowiedź . Zrestartowałem swój router oraz wpisałem komendy związane z wyczyszczeniem pamięci DNS podane w linku i spróbowałem zalogować się na telefonie , lecz nie wiem o co chodzi z logowaniem do konta EA poprzez stronę zarządzania profilem .
Napisz czy udało Ci się zalogować do profilu EA, w momencie kiedy logujesz się danymi Steam. Chcę w ten sposób ustalić czy Twoje konto jest w pełni aktywne - na stronie profilu EA sprawdź także czy wszystkie Twoje dane są aktualne.
- 2 years ago
Nie udało mi się zalogować przez dane konta Steam . Wszystkie dane na stronie profilu EA są prawidłowe .
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Spróbuj jeszcze zmienić hasło do konta Steam i ponownie przetestuj logowanie do konta EA za pomocą Steam.
- 2 years ago
Znów spróbowałem zalogować się danymi Steam , oraz zmienić hasło . Po raz kolejny na stronie wyświetlał się błąd .
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 2 days ago
- 3 days ago
- 7 days ago