k3dz10r_PLSeasoned Newcomer10 months agoUsuniecie z sekcji Nazwy gracza w grzeWitamNa Koncie EA w sekcji nazwy gracza w grze sa moje stare nicki z battlefield hereos.Chcialbym je usunac , jak to zrobic?
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 21 hours ago1,482 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 21 hours ago1,482 Posts
Recent DiscussionsStare konto Cześć. Kiedyś dużo grałam w simy, jeszcze za czasów Origin. potem przyszły studia, wiadomo brak czasu, teraz chciałam się zalogować na tamto stare konto i hasło nie wchodzi. Nie mam dostępu do starej...Blokada na rynek transferowy jeśli miałem bana w ea fc 26 na rynek transferowy w gierce i w companionie za kupno monet to przejdzie mi on do ea fc 27? Nieuczciwe praktyki EA Czy macie problemy z możliwością odwoływania się do niby zespołu...? Próbuje wyjaśnić swoją sytuację, ponieważ dla mnie bez przyczyny zablokowano mi możliwość gry w battlefield 1. Ot tak, ponieważ n...Pytanie o bonusy za pre-order FC 27undefinedBrak dostępu do starego konta Witam. Mam następujący problem. Chciałbym odzyskać dostęp do mojego starego konta na EA. Niestety ze względu na odległe czasy, nie mam dostępu do mojego konta e-mail, na którym mógłbym zresetować has...