Szymek060320111 year agoW jaki sposob zrezygnowac z zakupu abonamentu W jaki sposób odstąpić od umowy? Zrezygnować z abonamentu. Zgodnie z prawem jest na to 14 dni?
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 13 hours ago1,463 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 13 hours ago1,463 Posts
Recent DiscussionsStare FIFA Mam prośbę do EA dlaczego nie przywróci cię starych edycji FIFA na ea app bo moim zdaniem nie powinno być problemu z tworzeniem kodów cyfrowych bo macie dostęp do własnych gier a moim zdaniem taka FI...dostep do konta nie moge zmienic mojego emaila na koncie ea. Do maila nie mam juz dostepu wiec nie jestem w stanie podac kodu do zmiany mailla, prosze o pomoc. Moge udowodnic ze konto nalezy do mnie odzyskiwanie email Hej. Moje konto jest założone na email do którego nie mam dostępu. jak mogę odzyskać to konto? Problem z mailem przypisanym do konta Robiłem format kompa i próbując zalogować się na konto EA okazało się, że mam je założone na jakiegoś maila, o którego istnieniu zapomniałem. No i teraz się nie mogę zalogować bo jak się zalogować ni...Infolinia cała do wymiany Piszesz z gościem zaraz miał pomóc i chciał weryfikacje długą pisze do niego a on mnie po minucie rozłącza, drugi tak samo zrobił, a pisałem że potrzebuje 3 minut i po tylu mu wysłałem wiadomość... ...