Forum Discussion
10 Replies
- EA_Kuba1 month ago
Community Manager
Hej MariushK1916
W tym celu faktycznie musisz skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat. Informacje na temat tego w jakis sposób się z nami skontaktować znajdziesz poniżej:
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Oznaczyłam odpowiedź EA_Kuba jako rozwiązanie.
- MariushK191627 days agoNew Novice
Niestety nie ma jak się z wami skontaktować. Na czaczie niestety booty nie potrafia ogarnac tej sprawy . I zamykaja dyskusje bez rozwiazania.
- MariushK191627 days agoNew Novice
Zgłaszałem problem emailem chyba ze 4 razy zero odpowiedzi.
- EA_Kalina25 days ago
Community Manager
Najlepiej skontaktować się z nami przez czat – tam najszybciej uzyskasz pomoc (instrukcja).
mam ten sam problem, rozmawiałam z 3 botami i żaden nie pomógł, zgłaszałam sprawę z milion razy i nic nie pomaga, udało ci się jakoś rozwiązać ten problem?
- MariushK191621 days agoNew Novice
Niestety nie totalne olewanie zero informacji na email kilkadziesiąt kupionych gier za ciężkie pieniądze poszło w piz.....
Ile razy można odpisywać , że booty wywalają się w kółko na czacie . Zamykają sprawę bez rozwiązania. Tak trudno odpisać na mail ?
Nie udało się . Boty nie są w stanie rozwiązać problemu. Zamykają sprawę.Zgłoszenia przez stronę zero odpowiedzi .
Nie jest nic rozwiązane boty nie ogarniają . Przez stronę zgłaszane kilka razy ... zero reakcji.