Forum Discussion

MariushK1916's avatar
MariushK1916
New Novice
1 month ago

Wyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą

Witam !

Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu.

Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią rozwiązać tego problemu. Potrzebuję kontaktu n człowiekiem.

10 Replies

• Niestety nie ma jak się z wami skontaktować. Na czaczie niestety booty nie potrafia ogarnac tej sprawy . I zamykaja dyskusje bez rozwiazania.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Najlepiej skontaktować się z nami przez czat – tam najszybciej uzyskasz pomoc  (instrukcja).

• jula1177722's avatar
    jula1177722
    21 days ago

mam ten sam problem, rozmawiałam z 3 botami i żaden nie pomógł, zgłaszałam sprawę z milion razy i nic nie pomaga, udało ci się jakoś rozwiązać ten problem?

• Niestety nie totalne olewanie zero informacji na email kilkadziesiąt kupionych gier za ciężkie pieniądze poszło w piz.....

• MariushK1916's avatar
    MariushK1916
    New Novice
    21 days ago

Ile razy można odpisywać , że booty wywalają się w kółko na czacie . Zamykają sprawę bez rozwiązania. Tak trudno odpisać na mail ?

• MariushK1916's avatar
    MariushK1916
    New Novice
    21 days ago

Nie udało się . Boty nie są w stanie rozwiązać problemu. Zamykają sprawę.Zgłoszenia przez stronę zero odpowiedzi .

• MariushK1916's avatar
    MariushK1916
    New Novice
    21 days ago

Nie jest nic rozwiązane boty nie ogarniają . Przez stronę zgłaszane kilka razy ... zero reakcji.

Featured Places