Zapytanie dotyczące możliwości dołączenia do zespołu Plants vs. Zombies: Battle
Szanowni przedstawiciele zespołu EA, jestem ogromnym fanem gry Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville i jestem bardzo zainteresowany dołączeniem do zespołu jako moderator lub członek tworzący nowe treści. Czy możecie udzielić informacji na temat ewentualnej rekrutacji do gry i jakie są wymagania dla potencjalnych kandydatów? Jestem gotowy włożyć dużo pracy i zaangażowania w rozwój gry oraz pomaganie w utrzymaniu jej społeczności. Dziękuję za odpowiedź! (oczywiście to jest tylko wolontariat zdalnie)
Hej @tajfunek129
Witamy na AHQ 🙌 Super, że mega fan PvZ jest tu z nami 🙂
Jeśli lubisz pomagać innym, dzielić się swoimi doświadczeniami i kreatywnością, to jest to idealne miejsce dla Ciebie.
Jako aktywny członek naszej społeczności możesz dołączyć do Community Connections Program, który daje wiele możliwości jego członkom.
Więcej na temat tego programu znajdziesz TUTAJ.
Na forum AHQ możesz dzielić się z wszystkimi swoimi doświadczeniami z PvZ czy też tworzyć historie związane z tym tytułem. Jeśli już jesteś Twórcą treści związanych z tytułami EA, mamy dla Ciebie wiele wyjątkowych możliwości w EA Creator Network. Szczegóły znajdziesz TUTAJ.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na tablicy PvZ,
_Kalina