1638110Rising Newcomer4 months agoŁączenie konta EA z innymi aplikacjami Mam połączone konto EA z Youtube i Twitchem, ale nie mogę odebrać nagród w FC 26. Odświeżałem kilka razy i nadal nic.
EA_KubaCommunity Manager4 months agoHej 1638110 Sprawdź proszę wskazówki udzielone przez EA_Kalina w tym wątku.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,727 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 4 hours ago1,727 Posts
Recent DiscussionsClub avatar save error plz help usunęliście mi nazwę gracza z trybu gry CLUB w FC26. Gdy wchodzę do clubu automatycznie wymusza nazwanie gracza od początku, jednak gdy to robię pokazuje się komunikat „*PRO_CLUB_AVATAR_SAVE_FAILED_E...Po aktualizacji EA się nie włącza. Po ostatniej aktualizacji aplikacja EA nie chciała się włączyć. Odinstalowałem i próbowałem zainstalować na nowo, ale EA napotyka błąd. Kod błędu INST-21-25005 Proszę o pomoc. Pozdrawiam Włam na konto Witam mam problem bo cały czas kto mi wchodzi na Ea fc26 przepala karty kupuje sprzedaje zawodników pozmieniałem hasła do poczty do EA już nie wiem co mam robić jakieś pomysły?z góry dziękuję ea app witam mam problem z aplikacja ea za kazdym razem jak probuje ja odpalic wyskakuje okienko z napisem nawiazywanie połaczenia taki stan zazwyczaj sie nie zmienia przez dluszy czas i albo pisze problemy...FC 2025 Gra sie nie chce włączyć. Pojawia sie początkowy obraz oraz dzwiek i staje nie ma zadnych napisów menu zeby przejsc dale :(. Raoprt dxDiag dołączam w załączniku.