Forum Discussion

MakuSBig's avatar
MakuSBig
Newcomer
31 days ago
Solved

Aplikacja EA nie chce się włączyć

Witam,

Od dłuższego czasu mam problem z aplikacja EA, mianowicie gdy próbuje ją włączyć po kilku sekundach się wyłącza ( nie jestem nawet w stanie wpisać swojego e-maila ) następnie również na kilka sekund pojawia się nowe okno z napisem " Aplikacja uległa niespodziewanej awarii ". Próbowałem zmiany hasła i kilku innych sposobów (nie pamiętam dokladnie jakich bo było to jakiś czas temu) z forum EA ale nic nie pomaga. Próbowałem również zaczerpnąć pomocy pracownikow EA na czacie ale tez mi nie pomogli.

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc z tym problemem? Z góry dziękuję.

• Witam. Pobierz aplikację Wise program Uinstaler. Usuń aplikacje EA przez program, ewentualnie któryś z programów który usuwa przy okazji pliki z rejestru i powiązane foldery. Zainstaluj ponownie i zobacz czy zadziała.

2 Replies

• Witam. Pobierz aplikację Wise program Uinstaler. Usuń aplikacje EA przez program, ewentualnie któryś z programów który usuwa przy okazji pliki z rejestru i powiązane foldery. Zainstaluj ponownie i zobacz czy zadziała.

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,209 PostsLatest Activity: 4 hours ago