Błąd instalacji przez aplikacje EA - Trwa Instalacja
Witam, mam problem z instalacją The Sims 4 przez aplikację EA. Samą grę kupiłam kilka lat temu i do tej pory również zdążyłam zakupić aż 35 dodatków do niej. Od niedawna mam nowego laptopa z systemem Windows 11, wcześniej simsy chodziły mi nawet na Windows 7. Wczorajszego dnia postanowiłam zainstalować w końcu The Sims 4 z nadzieją, że jeszcze tego samego dnia w nie zagram. Po wciśnięciu ,,pobieranie", teoretycznie gra zaczyna się instalować, lecz kółeczko kręci się w nieskończoność, a pasek, który mówi o postępie instalacji ani drgnie. Próbowałam również zmienić miejsce instalacji gry, ale to nic nie dało. Ten sam niestety problem mam z The Sims 2 Ultime Collection - teoretycznie się instaluje, praktycznie nie. Mogę dodać, że konto dzielę z moją siostrą, ale myślę, że nie robi to jakiejś większej różnicy, ponieważ wcześniej nie mieliśmy innych problemów związanych z tym. Wydaję mi się również to, że problem nie leży w jakimś antywirusie, ale mogę się mylić. Aktualnie na laptopie nie znajdują się żadne mody.
Proszę bardzo o pomoc i z góry dziękuję!
*Zrzut ekranu poniżej ukazuje jak proces instalacji wygląda i jest ,,zamrożony"
[Moved to EA app PL - EA_Barry]