Forum Discussion

martynaaa881's avatar
martynaaa881
Seasoned Newcomer
9 days ago
Solved

Brak dostępu do konta przez włamanie.

Witam mam taki problem. Jakiś czas temu (trudno mi stwierdzić dokładnie kiedy) ktoś włamał mi się na maila, a później na EA. Zmienił maila i hasło, przez co nie mogę się zalogować i straciłam ogólny dostęp do swojego konta. Pomoc EA jest śmiechu warta, tak samo ten śmieszny robocik. Dwa razy nie przepuścił mnie przez weryfikację. Zakładałam już kilka spraw w pomocy EA, ale za każdym razem je zakańczają bez powodzenia. Miał ktoś taką sytuację? Zależy mi na odzyskaniu tego konta.

4 Replies

• martynaaa881's avatar
    martynaaa881
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

już to zrobiłam. Pisze z botem. Mam nadzieję że uda mi się rozwiązać tą sprawę… 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej martynaaa881​ 

Rozumiem, w takim razie spróbuj skontaktować się z nami bez logowania się na konto. Otwórz nową kartę incognito i wybierz formę kontaktu bez logowania się na swoje konto na stronie pomocy. 

• martynaaa881's avatar
    martynaaa881
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Próbowałam i przez e-mail i przez ten czat robot, ale nie przechodziłam weryfikacji nie wiem dlaczego. Może faktycznie niektóre dane były błędne, ale ludzie ja w te konto wpakowałam trochę pieniędzy, szczególnie w simsy. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,575 PostsLatest Activity: 8 days ago