Forum Discussion

jula1177722's avatar
15 hours ago

brak dostępu do maila

Cześć, mam konto EA od bardzo długiego czasu i nigdy nie było problemu, pamietam swój ID i hasło, natomiast nie pamietam maila. Na początku tego roku wystąpił taki problem, ze kazano mi potwierdzić swoja tożsamość poprzez kod weryfikacyjny do maila do którego nie mam dostępu ani nawet nie pamietam co to był za mail. Jednak po dwóch dniach po ponownej probie udało mi się zalogować. Problem identyczny nastąpił pare tygodni temu, kiedy chciałam zalogować się na konto i znowu każą mi potwierdzić tożsamość przez maila do którego NIE MAM DOSTĘPU. 

Rozmawiałam z 3 botami, żaden nie był w stanie mi pomóc. Pisałam również wiele maili, ale na żaden mi nie odpisano z moim problemem. Próbowałam zadzwonić na infolinie, jednak odzywa się tak sekretarka, ze tylko przez stronę internetowa zgłasza się problemy. 

Czy ktoś z was mial podobny/taki sam problem i udało mu się go jakos rozwiązać? 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 2 hours ago
1,622 Posts