Forum Discussion

Lanneek's avatar
Lanneek
Rising Newcomer
1 month ago

BRAK MOŻLIWOSCI ZALOGOWANIA SIE DO WEBAPP FC 26

Nie mogę zalogować sie do webapp ciągle loguje i wraca do logowania i taka pętla logowania powstaje, próbowałem na różnych przeglądarkach problem ciągle się powtarza tak samo w trybie incognito, wróciłem do FC 26 po dłuższej przerwie, ale wcześniej wszystko działało, problem występuje na PC.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Lanneek​ 

Na start spróbuj zalogować się najpierw do Companion App na telefonie. U części graczy to od razu „odświeża” dostęp i po tym Web App zaczyna działać normalnie.

Jeśli dalej będzie wracać do logowania, wyloguj się całkowicie z EA App na PC, zamknij ją i uruchom ponownie jako administrator, potem zaloguj się od nowa i dopiero wtedy wejdź w Web App. Możesz też zmienić hasło do konta EA, bo to wymusza reset sesji.

Daj znać, czy po tym udało się wejść.

• Lanneek's avatar
    Lanneek
    Rising Newcomer
    6 hours ago

Siemka, problem wciąż występuje żadna z powyższych opcji nie działa.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 hours ago

Daj proszę znać, czy do Companion logujesz się z różnych urządzeń oraz korzystając z różnych sieci (np. Wi-Fi i danych komórkowych), czy problem wygląda tak samo w każdym przypadku.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 month ago
1,796 Posts