karolcioo53 years agoBug gry przeciwnik poddaje a meczu nie zalicza jako wygranyProszę to kurde naprawić!! Przeciwnik przegrywa mecz i poddaje mecz z powodu niewystarczającej liczby zawodników a nie zalicza jako wygrany mi.
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 11 hours ago1,749 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 11 hours ago1,749 Posts
Recent Discussionspołączenie konta EA chciałem odpalić battlefront 2 na steam i kazali mi się zalogować na bu*****@hotmail.com nigdy nie miałem takiego maila ani się na niego nie logowałem. Gdy próbuje użyć moje oryginalnego maila pokazu...Usuniecie powizanie konta stare ea ze stemem chciałbym sie dowiedziec jak mam odłonczyc strre konto ea dzie nic nie ma na nim od stema ma brak dostempu do tego konta Mam konto psn połączone z kontem EA które nie jest moje Mam konto psn które jest połączone z kontem EA które nie jest moje i ma dziwny e-mail nie znajomy,podczas rozmowy z czatem nie wiem czy to Hindus nie ogarnia czy poprostu bot ale nie rozumie jak mu t...Pomocy gra się nie uruchamia Odpaliłem Battlefield 1 i włączył się normalnie ale gdy po chwili go wyłączyłem i próbowałem włączyć ponownie to pisze sprawdzanie plików uruchamianie antycheata i uruchamianie gry i po tym gra na st...simcity nie działa na aplikacji na mac kupiłem wersje na Mac i w aplikacji pokazuje, że Dos†ępne tylko na windows. o co chodzi?