Forum Discussion

KaM0NzM's avatar
KaM0NzM
Seasoned Newcomer
22 days ago
Solved

Chcę odłączyć stare konto EA od Steam

Chciałem pograć sobie w fife 23 lecz nie moge ponieważ do konta jest połączony jakiś inny email. kupiłem oczywiście na steam i musiałem gre polaczyc z innym kontem steam. Nie mam dostępu do tego maila a chcialbym w przyszlosci kupic fife 27 i bede miał ten sam problem. kupujac fife 26 musialem przejsc na inne konto na steam i tam zakupic ta fife. lecz chcialbym aby bylo na moim glownym koncie. Prosze o pomoc, aby ten email został odłączony 

• Hej KaM0NzM​ 

Z poziomu forum nie mamy możliwości odłączenia kont EA od Steam ani zmiany adresu e-mail przypisanego do konta.

W tej sytuacji najlepiej skontaktować się z EA Help i wybrać temat związany z odzyskaniem dostępu do konta. Wyjaśnij doradcy, że konto Steam jest połączone z kontem EA, do którego nie masz już dostępu, a chciałbyś odzyskać do niego dostęp.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej KaM0NzM​ 

Z poziomu forum nie mamy możliwości odłączenia kont EA od Steam ani zmiany adresu e-mail przypisanego do konta.

W tej sytuacji najlepiej skontaktować się z EA Help i wybrać temat związany z odzyskaniem dostępu do konta. Wyjaśnij doradcy, że konto Steam jest połączone z kontem EA, do którego nie masz już dostępu, a chciałbyś odzyskać do niego dostęp.

• KaM0NzM's avatar
    KaM0NzM
    Seasoned Newcomer
    22 days ago

Napisałem. Dziękuję bardzo za pomoc :) 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Dziękuję za informację. Trzymam kciuki, żeby udało się odzyskać dostęp do konta i pomyślnie wyjaśnić sprawę z EA Help.

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 days ago
1,826 Posts