Forum Discussion

0021042009's avatar
2 years ago
Solved

Chciałam zainstalować aplikacje EA występuje błąd (kod błędu: INST-14-1460)

Chciałam zainstalować aplikacje EA bo simsy 4 przeszły na tą aplikacje pobrałam ze strony EA to coś aby pobrać EA na komputer i ta aplikacja się ładuje i potem występuje błąd zakończenia instalacji i że nie jest możliwe jej poranie (kod błędu: INST-14-1460)

• Hej @0021042009 

jeśli problem wciąż występuje przejdź do Aplikacji w swoim komputerze. Dla plików "Microsoft Visual C++..." gdzie jest widoczna opcja Modyfikuj skorzystaj z opcji Napraw. Następnie uruchom ponownie PC.

Daj znać czy pomogło. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji. 

3 Replies

• Witaj

Proszę uruchom plik instalacyjny EA app jako administrator. Jeśli EA app się nie zainstaluje, spróbuj wykonać tą samą czynność na zupełnie nowym koncie administratora - instrukcja.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @0021042009 

jeśli problem wciąż występuje przejdź do Aplikacji w swoim komputerze. Dla plików "Microsoft Visual C++..." gdzie jest widoczna opcja Modyfikuj skorzystaj z opcji Napraw. Następnie uruchom ponownie PC.

Daj znać czy pomogło. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,289 PostsLatest Activity: 2 hours ago