GotenPrinceRising Rookie1 month agoEA App nie działa / problemy z uruchamianiem aplikacji z jakichś powodów EA APP mi znowu zaszwankowało . Co jest grane ?? Show More
EA_KalinaCommunity Manager1 month agoGotenPrince Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy, czy już jest ok?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,816 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago1,816 Posts
Recent DiscussionsProblem z Ładowaniem EA APP Mam problem, gdy włączam aplikacje EA nie ładuje się i jest granatowy ekran. Czasami działało zamknięcie aplikacji, albo wyłączenie i ponowne uruchomienie komputera, by naprawiło się. Teraz nic nie p...Zresetowana liczba godzin Witam, mam problem z licznikiem czasu gry w EA app/EA Play. Mój postęp w grze Plants vs Zombies Garden Warfare został zachowany i mogę normalnie kontynuować rozgrywkę, ale od jakiegoś czasu liczba p...Problem z dodatkową zawartością Dzień dobry, zakupiłam dodatkową zawartość do The Sims 3 przez EA APP, a mianowicie Roaring Highs - Złota Edycja, po dostaniu na maila kluczu produktu i chęcią wykorzystania go na stronei sims 3 dost...Problem z kodem The Sims 3 Po zmroku Dzień dobry, Mam problem z dwoma dodatkami. Pierwszy z nich to Po Zmroku. Mam do niego oryginalny kod seryjny i wpisuje go w aplikacji EA app, ale pisze mi, że jest nieprawidłowy - kod mam z pudełk...Sims 4 update czemu jak chce zaaktualizowac simsy 4 to pobiera sie 4 rodziny i dalej ładuje sie wolno jak na komputerze nic nie mam tylko simsy usuniecie nic nie daje i daje czekam az to sie pobierze i dalej tak j...